En Hızlı Büyüyen Grup Olacağız



1.02.2006

“EN HIZLI BÜYÜYEN GRUP OLACAĞIZ”

Erdem Holding, 1 milyar dolara yaklaşan cirosu ile Türkiye'nin güçlü şirketleri arasında yer alıyor. Grubun amiral gemisi Genpa, 2005'te adet bazında yüzde 25'lik bir büyüme sağladı. Holding Yönetim Kurulu Başkanı ZEYNEL ABiDiN ERDEM, "2006'da pada en az bu kadar bir artış hedefliyoruz. Türkiye çapında 50'ye yakın yerde Genpatech mağazasının planlamasını yaptık" diye konuşuyor. Grup olarak hedeflerini ise şöyle açıklıyor: "En az yüzde 10 büyüyeceğiz. Capital'in 'Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketleri' sıralamasının birincisi biz olacağız."

Telekom, inşaat, gaz dağıtım ve üretim alanlarında faaliyet gösteren Erdem Holding, 1 milyar dolara yakın cirosu ile Türkiye'nin güçlü şirketleri arasında yer alıyor. Cirosunun yüzde 60-70'i ithalattan, geri kalanı inşaattan, kimya, pazarlama ve ihracattan kaynaklanıyor.

Holdingin amiral gemisi Genpa, pazardan yüzde 40'a yakın bir pay alıyor. Genpa'nın yeni hedefleri arasında tüm Türkiye'ye yayılmak var. 2006 yılında bayilerle yapılacak olan işbirliği sonucunda, 6 milyon Euro harcanarak 50 Genpatech mağazası açılacak.

“VODAFONE” TÜRKİYE ŞARTLARINI VE STANDARTLARINI AŞARSA ZARAR EDER"