İSTİNYEPARK GENPATECH En Başarılı Turkcell İletişim Merkezi Seçildi



11.02.2014

Turkcell, bayi çalışanlarının eğitimi ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla 9-12 Şubat tarihlerinde Antalya Expo Center’da “7. Turkcell Elçiler Zirvesi” ni gerçekleştirdi.

Zirvede duyurulan “En Başarılı Turkcell İletişim Merkezi” değerlendirilmesinde İstinye Park Genpatech mağazamız 1. sırayı alarak gururumuz oldu. Mağaza müdürü Selçuk Öz’e bu başarısından dolayı bir plaket takdim edildi.

Organizasyon kapsamında 5 bin Turkcell çalışanı, fuar alanında yer alan yüz metreye yakın genişliğe sahip ve dev ekranlarla çevrili sahnede kendileri için hazırlanan eğitim gösterisini, renkli sunumlar eşliğinde izleme olanağı buldular. Zirve boyunca bayi çalışanlarına Perakende Yönetimi, Takım Oyunculuğu, Motivasyon, Satış Becerileri, Hizmet ve Satış, Yeni Teknolojiler, Mobil Ürün ve Servisler konularında eğitimler verildi, Turkcell hizmetleri konusunda bilgilendirme seansları düzenlendi, Turkcell üst yöneticileri de çalışanlarla bir araya gelerek şirketin önümüzdeki döneme ilişkin hedeflerini paylaştı.