Bir Veda’nın Hikayesi



28.04.2015

SAYIN YÖNETİM KURULU BAŞKANIM, KURULUN DEĞERLİ ÜYELERİ VE GENPA ‘ NIN SAYGI DEĞER MENSUPLARI;

  İnsanın sevdiği yerden, diyardan, hele hele Genpa gibi benim için son derece kutsal saydığım bu ocaktan 18 yıl severek çalıştıktan sonra 30 Nisan 2015 günü kesin olarak ayrılmak çok ama çok zor oluyordu. Hal böyle iken tamamen ayrılışımı uygun görmeyen Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın DR. ZEYNEL ABİDİN ERDEM’ in emir ve talimatları ile bundan böyle haftada iki gün ( Salı ve Çarşamba) günleri aynı şekilde çalışmaya devam edeceğim.

  Bu sağlam, dürüst ve eşine az rastlanan, tamamen helal kazanç kazanan ve de çalışanlarına anamızın ak sütü gibi helal lokma yediren bu mabetten yıllarca ekmek yemek benim ve bütün çalışanlar için ne büyük mutluluktur. Bu mutluluğu tarif etmek imkansızdır.

  Tüm çalışanlarına geçen zaman içindeki ekonomimizin bir çok güçlüklerine rağmen bu mutluluğu ve helal kazancı temin eden ERDEM Ailesinin sırrı da, HAZRETİ PEYGAMBERİMİZ’in Ailesinden gelmiş olmalarından başka bir neden olmasa gerek diyorum.

  Tam 50 yıl önce bizzat Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın DR. ZEYNEL ABİDİN ERDEM tarafından temeli atılan GENPA büyüdü, büyüdü, on binlerce kişiye ekmek veren örnek bir Holding oldu. Daha da büyücek olan bu kutsal yuva inşallah örnek olmaya daha yüz yıllarca devam edecektir. Sonsuz başarılar diliyorum.

  Bu eseri yaratan bütün ERDEM ailesine başta DR. ZEYNEL ABİDİN ERDEM ve de DR. MEHMET NEZİH ERDEM’ e Allahtan uzun ömürler ve sağlıklar diliyorum. Bu eli öpülesi patronların ellerinden saygı ve sevgilerimle öpüyorum. Varsa hakkımı ve hukukumu helal ediyorum. Görüşemeyeceğimiz  günler için şimdiden Allahısmarladık diyorum.

Saygılarımla,  

Nihat TİBER

İdari İşler Müdürü