Ünlü işadamı Erdem ‘den Barış Çağrısı



20.06.2016

Aslen Mardin Savur İlçesi’nin köklü bir ailesinden olan ve uzun yıllardan beri ticari hayatı nedeniyle ikiz kardeşi Nezih Erdem ile birlikte İstanbul’da yaşayan, Türkiye'nin ünlü iş adamı Dr. Zeynel Abidin Erdem, Babalar Günü nedeniyle bir açıklama yaptı. Erdem, “Bugünü bir milat kabul etmeliyiz. Terör olaylarına katılmış her genç delikanlının babasına bir buket çiçek alıp elini öptükten sonra, yaptığı yanlış ve hatalarından vaz geçerek, ülkenin içinde bulunduğu terör olaylarından ayrılarak ve tövbe ederek, ülkenin selameti ve huzurun sağlanması için, birlik, beraberlik, kardeşlik ve barışa katkı sağlaması gerekir” dedi. 

Erdem açıklamasına şu sözlerle devam ederek, “Bugün güneydoğu illerinde meydana gelen terör olaylarında kandırılmış gençlerimiz, artık kime ve nasıl hizmet ettiklerinin farkında olmaları gerekir. Asırlardır kardeşçe yaşayan Türk, Kürt, Arap, Alevi, Süryani, Ermeni, Laz, her dilden ve her dinden olan insanların barış içinde bir arada yaşadığı ülkemizde bu güzelim mozaik tablosunu bozup insanları birbirlerine kırdırmak, öldürtmek amacında olanlar, ülkemizin her köşesinde yabancı kaynaklardan destekli kiralanmış terör örgütünü yerleştirmek için var güçleri ile hain oyunlarına hizmet etmektedirler. Gençlerimiz bu çirkin planlara alet olmamalıdır. Güzel ülkemizi, ailemizi, babamızı, kardeşlerimizi paramparça etmeye çalışan, analarımızı her gün ağlatan bu hainlere maşa gibi hizmet etmemelidir. Bu Türk insanının şeref ve haysiyetidir” tarihi bir çağrı yaptı.

POSTA PULLARIYLA BARIŞ MESAJI

Her zaman birlik, beraberlik, kardeşlik, huzur ve ülkenin güvenliği için barışı destekleyen iş adamı Dr. Zeynel Abidin Erdem, T.C. Posta İdaresi ile binlerce posta pulu bastırarak Türkiye'nin barışı için çağrı yapacak. Bastırılan posta pulu her mektubun üzerine yapıştırılacak ve sadece yurt içinde değil dünyanın birçok ülkesine gidecek olan mektup zarfları üzerinde de bu pullardan olacaktır. 

 

Kaynak: http://www.ilksesgazetesi.com/haber/baris-elcisinden-babalar-gunu-mesaji-18861.html